SİYASET Haberleri
Kamalak: "Yetişmiş En İyi Kadrolar Saadet'te !"

İttifak görüşmelerinden sonuç alamayan ve 1 Kasım seçimlerine tek başına girecek olan Saadet Partisi'nin 10+5+8 vekil istediği ortaya çıktı.

Kamalak:
PAYLAŞ
A
Haberi Oku
Partisinin adaylarını tanıtmak için geldiği Bartın'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mustafa Kamalak, Ak Parti ile yapılan ittifak görüşmelerini değerlendirdi.
 
Milletvekili olma gibi bir dertleri olmadığını, Türkiye'nin yetişmiş en iyi kadrolarının SP'de olduğunu vurgulayan Kamalak, şöyle konuştu: Biz, 'Yangını söndürecek, akan gözyaşlarını dindirecek, şehit kanlarını durduracak kadar bir güce sahip olursak Meclis'e gireriz' dedik. 'Seçilebilecek noktada 10 kontenjan isteriz. Seçilme ihtimali bulunan yerlerden de 5 kontenjan isteriz. Onun dışında iki parti bir araya geldiğinde bir sinerji olursa, 40-50 milletvekili çıkaracak olursa oradan da 8 kontenjan isteriz' dedik. Olmadı. Ben biliyordum zaten, en baştan tahmin ediyordum. 'Bunlar Milli Görüş'ü ihya için değil imha için gelirler' dedim arkadaşlarıma. Örneğin Diyarbakır'dan 1 milletvekili çıkarmışlar, bize 4'üncü sırayı teklif ediyorlar. Ağrı'dan hiç milletvekili çıkaramamışlar, bize 3'üncü sırayı teklif ediyorlar. Görüşmenin bir manası olur mu?"

Yorumlar (0)

Gazete Manşetleri

google reklam

Hack Haber Crack Forum