3 Ekim 2018'de motosiklet ile devriye görevi yaparken çıkan kovalamacada araç hakimiyetini kaybederek şehit düşen İsmail YALÇIN'ın oğlu Yusuf Buğra YALÇIN'ın sünnet düğünü, 22 Haziran 2019 tarihinde Konya Polisevinde gerçekleşti.
Türk Riders Chopper Club üyeleri, Yusuf Buğra YALÇIN'a ahşap bir chopper türü motosiklet maketi hediye ederek, kendisini kutladılar.
Türk Riders Konya Başkanı Mustafa MUTLU: "Şehidimizi saygıyla anıyoruz. İsterdik ki o vahim kaza hiç gerçekleşmemiş olsun, Şehit İsmail YALÇIN kardeşimiz de bu anlamlı günde aramızda bulunabilsin ama vatan sağ olsun. Şehidimizin oğlu, emanetimizdir. Yusuf Buğra'yı dimdik ayakta ve babasına yaraşır vaziyette bu vatana hayırlı bir evlat olarak göreceğimizden hiç şüphemiz yok." şeklinde konuştu.