SPOR Haberleri
Aysal: Aziz Yıldırım ceza alacak

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Iğdır'da bir ay önce yaptığı 'Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım ceza alacak' açıklamasına açıklık getirirken, "Ben bu bilgiye ulaşabiliyorsam, medya nasıl ulaşamıyor hayret ediyorum." dedi.

Aysal: Aziz Yıldırım ceza alacak
PAYLAŞ
A
Haberi Oku
Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Lig TV'ye konuk olan ve Şansal Büyüka'nın sorularını cevaplandıran sarı - kırmızılı kulübün Başkanı Ünal Aysal, Iğdır'da bir ay önce yaptığı "Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım ceza alacak" açıklamalarının hatırlatılması üzerine, "Ben bu bilgiye ulaşabiliyorsam, medya nasıl ulaşamıyor hayret ediyorum. Iğdır'da yapılan açıklama kendi aramızdaki açıklamaydı. UEFA'nın 2 gün önce yaptığı bu işin üzerini kapatmayacağız diye açıklaması vardı. Ben bunu konuşurken, dost sohbetinde yapılan açıklama gizli kamerayla çekildi ve yanlış algılandı. Semih Haznedaroğlu'nun -Galatasaray camiası olarak 3 Temmuz'da yanlış hareket ettik- açıklamasının sorulması üzerine o sohbette yorumlamıştım." ifadelerini kullandı.
 
Aysal, "Başkanlığa geldikten sonra Aziz Yıldırım'la çok iyi ilişkiler kurmuştuk; ancak başkanın "En büyük şikeci Galatasaray'dır" açıklamasının ardından ipler koptu. Ondan sonra savunma amaçlı konuştuk. Yoksa Fenerbahçe'ye karşı hiç bir komplomuz olmadı." dedi.
 
Önümüzdeki sezonda Şampiyonlar Ligi'nden 25 milyon Euro beklediklerini söyleyen Aysal, Drogba için ise "Drogba çok çalışkan ve disiplinli, normal verdiğimiz antrenmanın dışında kendisi 45 dakika antrenman yapan bir oyuncu. Profili de çok iyi. Yaşına bakmamak lazım. Galatasaray bu tip saygın yönetici ve oyunculara saygılıdır. Oynayabildiği kadar oynar." dedi.
 
"Bir maç oynayıp bir sezon para alan oyunculara karşıyım." sözünü Melo için kullandığı kaydeden Ünal Aysal, "Sezonun başında iyi oynamadı. Ancak son 15 maçta iyiydi. Bunun maliyetini karşılayamayız. Geçen sezon bütün oyuncular başarılıydı. Kare as yapın dediğinizde bazılarına haksızlık yapmış olurum. Muslera çok iyi bir oyuncu ve takımda kalmasını da istiyoruz. Tam takım oyuncusu ve sportmen. Çok da karizması olan bir kaleci. Ancak astronomik teklifler gelirse bunu düşünürüz." diye konuştu.
 
"ALPER FENERBAHÇE'YE HAYIRLI OLSUN"
 
Alper Potuk'un Fenerbahçe'ye transferi konusuna da değinen Ünal Aysal, "Bir kızı 10 kişi ister, 1 kişi alır. O transferde fazla şanslı değildik. Daha doğrusu o transferle ilgilinen arkadaşlarımız bu iş oldu gibi baktık. Ama sabah kalktığımızda kararı başka oldu. Küskün değilim. Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. İnşallah Eskişehirspor'da olduğu kadar Fenerbahçe'de de başarılı olur. Şu anda Türkiye'de başarılı isimler var, ama adlarını söylediğimde fiyatları artar. Kulüpler de kızar. Onun için söylemeyeyim." şeklinde konuştu.
 
Abdurrahim Albayrak'ın ayrılığında "I love you Terim" deyimlerinin etkili olduğu yönündeki iddiaları yalanlayan Aysal, "Albayrak'ı seviyorum, ancak o ekip olarak ayrıldı. Yarın bir seçimimiz var. Burada bir şey yanlış anlaşılmasın. Seçmenlerimizin hepsi gelsin, illaki bana oy versin demiyorum. Gelen arkadaşlarımızın değişik renk oylar da kullanması mümkün. Memnun olmayanlar beyaz oy da kullanabilir. Yeter ki katılım olsun. Orada herkesin birarada olması ve irade beyananının olmasını istiyorum." diye sözlerini bitirdi.

Yorumlar (0)

Gazete Manşetleri

google reklam

Hack Haber Crack Forum