GÜNCEL Haberleri
2001 yılından günümüze tiyatro aşkı...

Çınar Sanat Atölyesi pandemi sonrası doludizgin yoluna devam ediyor. Yeni atölyeleri ve etkinlikleri hayata geçiren Çınar Sanat Konyalı sanatseverlerle buluşmayı bekliyor.

2001 yılından günümüze tiyatro aşkı...
PAYLAŞ
A
Haberi Oku

2001 yılında Ömer Naci Topçu önderliğinde kurulan Çınar Sanat Atölyesi Konya’nın amatör tiyatro denilince akla gelen ilk kurumlarından. İlk sahneleri Alâeddin Tepesi olan topluluğun azimle ve tutkuyla pes etmeden hedeflerine doğru ilerlemesi Çınar’ı toprakla buluşturup köklenmesinin önünü açmıştır.  Açık alanda başlayan serüven topluluğun bir yer kiralayarak faaliyetlerini burada sürdürmesi ile Çınar Sanat Atölyesi bir cep tiyatrosuna dönüşür.

Yıllar boyu gönüllülük esası ile faaliyet gösteren atölye kendini ifade eden, donanımlı, sanatsever nesilleri bünyesinde yetiştirme amacı ile her yeni döneminde ayrı bir heyecanla yola koyulmuş.

7’den 70’e sanatseverlere kapılarını açan Çınar Sanat Atölyesi, yeni döneminde de renkli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam etmekte. Çınar Sanat, yetişkin ve çocuk atölyeleri ile insan hayatına ufak da olsa sanatsal bir dokunuşla katkı sağlama çabasında.

Topluluğa yıllarını veren,  her dönemde ayrı bir heyecan ve hevesle Çınar Sanat’ı geleceğe taşıyan Dernek Başkanı Adnan Alkan, Sanat Yönetmeni Ferhat Üstün, Değerli Hocaları Erdal Zeki Tomar ve Bilgehan Yılmaz Çakmak atölyenin tüm etkinlik ve gösterilerini Konyalı sanatseverlerle buluşturmak için gönülden canla başla çalışmakta.

Kapıları her daim herkese açık olan Çınar Sanat Atölyesi’ni ziyaret etmeyi unutmayın. Bırakın sanat hayatınıza dokunsun...

 

Yorumlar (0)

Gazete Manşetleri

google reklam

Hack Haber Crack Forum