GÜNCEL Haberleri
Selçuklu’da Geleneksel Cuma Buluşmaları Devam Ediyor Başkan Altay ve Başkan Pekyatırmacı Vatandaşlarla Buluştu

Selçuklu’da Geleneksel Cuma Buluşmaları Devam Ediyor Başkan Altay ve Başkan Pekyatırmacı Vatandaşlarla Buluştu

Selçuklu’da Geleneksel Cuma Buluşmaları Devam Ediyor Başkan Altay ve Başkan Pekyatırmacı Vatandaşlarla Buluştu
PAYLAŞ
A
Haberi Oku

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı “Cuma Buluşmaları” kapsamında Nişantaş Mahallesi’nde Tevhide Anne Nişantaşı Yeşil Camii’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

 

Selçuklu Belediyesi’nin vatandaş odaklı hizmet anlayışının önemli bir parçası olan “Cuma Buluşmaları” devam ediyor. Bu kapsamda Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Tevhide Anne Nişantaşı Yeşil Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma namazı sonrasında mahalle sakinleri ile görüşen Başkan Altay ve Başkan Pekyatırmacı gelen talep ve önerileri dinledi.

 

Cuma programında AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Arif Bağcı’nın yanı sıra Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri de yer aldı.

 

Başkan Pekyatırmacı “Vatandaşlarımızın görüşleri hizmet yolculuğumuzda rehberimizdir”

 

Selçuklu’da Cuma Buluşmaları’nın ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Geleneksel hale getirdiğimiz “Cuma Buluşmaları” belediyecilik anlayışımızın merkezine halkımızı koyduğumuz bir yaklaşımımızdır. Bu kapsamda her hafta farklı bir mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle birebir görüşüp, onların istek ve önerilerini yerinde dinleyerek çözüm üretmek için harekete geçiyoruz. Vatandaşlarımızın görüş ve önerileri, bizim hizmet yolculuğumuzda en önemli rehberimizdir. Onlardan aldığımız geri bildirimlerle Selçuklumuzu hep birlikte daha güzel bir geleceğe taşıyacağız. Amacımız ilçede yaşayan kadın, erkek, genç, yaşlı herkesin "İyi ki Selçuklu'da yaşıyorum" demelerini sağlamak.” dedi.

 

Başkan Altay “Şehrimizi güzelleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz”

 

Cuma buluşmalarının her zaman berekete vesile olduğunu belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Cuma buluşmaları vesilesi ile bir araya geldiğimiz ve Konyamızı birlikte yönettiğimiz hemşehrilerimizin görüşleri bizlere yol gösteriyor. Şehri daha da güzelleştirmek ve vatandaşlarımızın mutluluğunu artırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Konyamız için birlikte yol yürüdüğümüz, aynı hayallere birlikte adım attığımız ve her fırsatta beraber olduğumuz hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)

Gazete Manşetleri

google reklam

Hack Haber Crack Forum