GÜNCEL Haberleri
Kaliteli ürün ve hizmet ile 31 yıldır markayız.

Konya'nın önde gelen en eski şirketlerinden biri olan ve geçmişte olduğu gibi bugünde müşterilerine kalite ve güveni sunan, yeni yatırımlarıyla herkesi kendine hayran bırakan Korkmaz Group firmasını Gülvezir Korkmaz İle 2 soru 2 cevap köşemizde konuştuk. Yeni yatırımlarından bahseden Gülvezir Bey yeni projeleri ve yatırımları hakkında bilinmeyenleri bizlerle paylaştı.

Kaliteli ürün ve hizmet ile 31 yıldır markayız.
PAYLAŞ
A
Haberi Oku

Türkiye’de ve Konya’da beton sektörünü nasıl değerlendiriyorsunuz?

Türkiye’de ve Konya’da yoğun, kaliteli ve hızlı bir çalışma gerçekleştirdik. Yalnız 2019 yılında yaşamış olduğumuz küresel ekonomiden dolayı ülkemizde daralmalar oldu ve yapılan yatırımlarda azalmalar mevcut. Ülkemiz bu durumları da en kısa sürede atlatacağına sektörün hızlanıp eski gücüne döneceğine inanıyorum.

Herkes şuanda ayağını yorganına göre uzatmanın hatta o yorganın içine çekmenin derdinde. Özel sektör de yatırımlar yavaşladı, devlette bu dönemde çok fazla yatırım yapmamakta. Elbette bu durum geçici bir süreci kapsıyor ve yakın zamanda sektörün önünün açılacağını kanaatindeyim. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum Beyefendi Konyalı olduğu için Konya’ya gerçekten çok değer veriyor. Bu yüzden Konya’da yeni yatırımlar yapılacağını ve bu yatırımlarla sektöre canlılık geleceğini düşünüyorum.

Korkmaz Group’u diğer firmalarından ayıran en belirgin özellikler sizce neler?

Korkmaz Group olarak özellikle Korkmaz Beton markası 2006 yılından beri bize ait olan şirketin tescilli markasıdır.  Korkmaz Group’unda tescilini alarak faaliyet alanını geliştirdik. Elbette ki hazır beton firmamızın olmazsa olmazıdır. Korkmaz Group olarak yeni yatırımlarımız var. Korlmaz Group olarak;

  • Güneş enerjisi ile ilgili ciddi yatırımlar yaptık.
  • Şuanda yenilenebilir enerji olarak yatırımlarımız var ve bu yatırımlarımız devam edecek.
  • Firma olarak her yere dökme ve torba çimento satışlarımız mevcut.
  • İnşaat sektöründe Yaşamkent, Yaşamkent Class, Yaşamkent Plus, Yaşamkent Kanyum projeleri ile devam etmekteyiz. Elbette inşaat sektöründe de sürprizlerimiz olacak.
  • 2018 yılı Mayıs ayında faaliyete geçen İç Anadolu Bölgesinin en büyük kırma taş tesisi bize ait. Hem kendi kırma taşımızı üretiyoruz hem de piyasaya pazarlıyoruz.

Faaliyet alanlarımız ve sektördeki başarılarımız sayesinde var olmaya, var oldukça da korkmadan yeni yatırımlar yapmaya devam etmekteyiz. Bu yüzden biz Korkmaz Gruop’uz…

Yorumlar (0)

Gazete Manşetleri

google reklam

Hack Haber Crack Forum