GÜNCEL Haberleri
BAŞKAN KILCA, KUMKÖPRÜ KAPALI PAZARYERİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Kumköprü Mahallesi’nde bulunan Kumköprü Kapalı Pazaryeri’nde faaliyet gösteren pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Karatay’ın kapalı pazaryerleriyle Konya’ya örnek olduğunu belirten Başkan Kılca, “Hem esnafımız hem vatandaşlarımız kışın soğuğundan yazın sıcağından korunarak alışverişlerini yapabiliyor. Konya’ya örnek bu tür projelerimize devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN KILCA, KUMKÖPRÜ KAPALI PAZARYERİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ
PAYLAŞ
A
Haberi Oku

Her fırsatta farklı meslek gruplarında hizmet veren esnafı ziyaret eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi tarafından Kumköprü Mahallesi’ne kazandırılan Kumköprü Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret etti.

Esnaf ile kapalı pazaryerinde alışveriş yapan vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Başkan Hasan Kılca, bölgede yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

KAPALI PAZARYERLERİMİZ HALKIMIZA SICAK VE RAHAT BİR ALIŞVERİŞ İMKANI SUNUYOR

Hasan Kılca, Karatay Belediye Başkanı olarak çözüm merciinde bulunduklarını ve şartların daha da iyileştirilmesi, sorunların çözümü için tüm gayretleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirterek şunları kaydetti: “Her daim vatandaşlarımızın arasındayız. Varsa sorunlarını dinliyoruz ve istişarelerle çözüm üretme gayretinde oluyoruz. Belediyemizin hizmete sunduğu kapalı pazaryerleri de bu istişare ve buluşmaların neticesinde ortaya çıkan güzel hizmetler. Bu yerler sayesinde gerek pazarcı esnafımız gerekse alışveriş yapan vatandaşlarımız kışın yağmur ve çamurdan, yazın da toz ve rüzgardan kurtularak sağlıklı ortamlarda, hijyenik kurallara uygun alış veriş imkanı buluyor. Gerçekten de kapalı pazar yerlerimiz Konya’ya örnek. Günlük yaşantımızın bir parçası olan pazar alışverişleri, belediyemiz sayesinde karmaşa veya sağlıksız ortamlardan böyle güzel mekanlara taşınmış oldu. Karatay Belediyesi olarak hem ilçe halkımızın hem de pazarcı esnaflarımızın menfaatlerini ortak noktada buluşturan böyle projelerimiz önümüzdeki dönemlerde de devam edecek.”

 

Yorumlar (0)

Gazete Manşetleri

google reklam

Hack Haber Crack Forum