GÜNCEL Haberleri
ANTALYA SERİK’TE RAMAZAN ÇALIK RÜZGARI ESİYOR.

Ramazan Çalık: Ya halk kazanacak ya rant kazanacak.

ANTALYA SERİK’TE RAMAZAN ÇALIK RÜZGARI ESİYOR.
PAYLAŞ
A
Haberi Oku

Mahalli  idareler seçiminde ilginç olaylar yaşanıyor.  AKP tarafından tasfiye edilmiş siyasetçiler Yeniden Refah Partisi başta olma üzere farklı partilerden  İktidarın karşısına dikiliyor ve seçimlerin kaderini belirleyecek konumda oldukları ortaya çıkıyor.   Bu durum Ak Parti’nin halktan koptuğu tartışmalarını gündeme getiriyor.

Bunlardan  biri de Selçuk üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi anabilim dalının sevilen akademisyenlerinden  Yeniden Refah Partisi Serik belediye Başkan adayı Ramazan ÇALIK.

Ramazan  ÇALIK  2014’de üç dönem MHP’nin elinde olan ve yıkılmaz denen kaleyi AKP adına girdiği seçimle yıkmış ve % 41 oy oranıyla seçimi kazanmıştı.  2014-2019 arasındaki çalışmalarıyla  renkli ve samimi kişiliğiyle halktan büyük sempati toplayan ÇALIK bugün Yeniden Refah Adayı olarak çalışmalarıyla ve renkli kişiliğiyle  Serik siyasetini ve sosyal medyayı hallaç pamuğu gibi atıyor.  

Ramazan ÇALIK’ın siyaset sahnesine çıkmasıyla birlikte AKP’nin hiçbir şansı kalmadığı, seçimin  Ramazan ÇALIK ve CHP adayı Dr. Kadir KUMBUL arasında geçeceği genel kanaat.  Son iki ayda AKP’den istifa ederek BBP’ne geçen eski başkan Enver APUTKAN’ın şansı olmamakla birlikte AKP’nin oyunu böldüğü, hemen hemen tüm partilerin aday çıkarmasının sağın oylarını böleceği konuşuluyor. Üç dönem MHP’den belediye başkanlığı yapmış Mehmet Habalı’nın ise belli bir tabanı  olmakla birlikte seçimi kazanabilecek bir vizyonu ve gücü olmadığı konuşuluyor.

Yeniden Refah Partisi adayı Ramazan ÇALIK’a seçim şansını sorduk. ÇALIK, “seçimi kazanamayabiliriz diye bir endişemiz yok. İnşallah kazanacağız  Halkımız 2014-2019 arasındaki çalışmalarımızdan  bizi çok iyi tanıyor. AKP  çok uzun süredir halktan koptu maalesef  ve bu durumu bir türlü tedavi edemedi.  Biz bu seçimde halk ittifakı adayı olarak ortaya çıktık.  Bu nedenle CHP dahil  tüm ideolojik görüşlere ve partilere mensup ama  daha önce aktif siyaset içinde bulunmamış  çok güzel bir ekip oluşturduk.  Daha önce kirli siyasete girmemiş, siyasetin kirine bulaşmamış tertemiz bir meclis adayı listesiyle halkımızın karşısına çıkıyoruz.  Refah Partisi’nin Ankara dahil  tüm kurmay heyeti  bize bu  imkanı sağladı,  kendilerine minnettarız. Ayrıştırıcı ve ötekileştirici siyasete karşı halkımızın bir huruç hareketi olacağız.  Halkımız bunu görüyor. Sandık başına gittiğinde oyunu bölmeden Serik’in geleceğine sahip çıkmak için oy kullanacaktır. Bu seçim Serik’in kader seçimidir. Bizden istediklerini alamayanlar Serik’e ağır bedel ödettiler. Sahillerimizi ve mesire yerlerimizi rant uğruna sermayeye  peşkeş çekenler bu seçimde hesap verecek. Ya halk kazanacak  rant kazanacak, kesinlikle inanıyorum ki halk kazanacak” dedi.

Anlaşılan o ki Serik’te seçim çok sıcak geçecek…

Yorumlar (0)

Gazete Manşetleri

google reklam

Hack Haber Crack Forum