KÜLTÜR-SANAT Haberleri
Uçun Kuşlar Uçun Filmi'nin çekimleri başladı

Feza Film'in yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Ayçın Tuyun ve Soydan Soydaş'ın yer aldığı 'Bozkır: Kuşlara Bak Kuşlara' sinema filminin çekimleri Bozkır’da başladı.

Uçun Kuşlar Uçun Filmi'nin çekimleri başladı
PAYLAŞ
A
Haberi Oku

Yönetmen koltuğunda Mehmet Tanrısever’in oturduğu film setini ziyaret eden Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, filmin Bozkır’da çekilmesinden ve toplumsal bir olayı yansıtmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Filmin, Bozkır’ın sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy hemen hemen tüm Bozkır’da çekildiğini ve filmin Bozkır’ın doğasını, kültürünü, yaşantısını, mimarisini önemli derecede yansıttığını söyledi. İlçe sakinlerinin sinema filminin çekilmesine büyük destek verdiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Gün, “toplumsal bir olayı konu alan sinema filmi, Bozkırlı hemşehrilerimiz arasında büyük merak uyandırdı ve ilçemizin her kesimi bu filme büyük destek vermeye başladı. Umarım bu bir başlangıç olur ve diğer film yapımcısı arkadaşlarımız da filmlerini burada çeker. İlçe olarak buna hazırız ve gönülden destekliyoruz” dedi.

        Filmin senaryosundan kesitleri Belediye Başkanı İbrahim Gün’e izleten yönetmen Mehmet Tanrısever, Bozkır’ın misafirperverliğiyle, tarihi sokaklarıyla, insanlarıyla, doğasıyla filmin çok uyumlu olduğunu söyledi. 65 kişilik ekibiyle film çekimlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmadan çekimlerin yapıldığını vurgulayan yönetmen Tanrısever, filmin ülke genelinde büyük yankı uyandıracağını düşündüğünü söyledi.

        Bozkır’da çok güzel günler geçirdiklerini ve bunun için Bozkır’a bu güzel günlerin karşılığı olarak filmin galalarından birini burada yapmayı düşündüğünü söyleyen Yönetmen Mehmet Tanrısever, “Bozkırlı olmam ve burada geçirdiğim her günde eski günleri yad etmem, beni buraya bağlayan en önemli nedenlerden. Bozkır’ı çok seviyorum. 65 kişilik ekibimizle Bozkır’ı hem dünyaya tanıtıyoruz hem de ekonomik anlamda ilçeye gelir getiriyoruz. Bir anlamda Bozkır’a yatırım yapıyoruz. Diğer Bozkırlı işadamlarını da buraya bekliyoruz” dedi.

 

Yorumlar (0)

Gazete Manşetleri

google reklam

Hack Haber Crack Forum