GÜNCEL Haberleri
Büyükşehir’den 1. 154 Muhtara Hijyen Seti

Konya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında 31 ilçedeki 1.154 mahalle muhtarına hijyen desteğini sürdürüyor. Büyükşehir, Konya genelindeki tüm muhtarlara dezenfektan ve maskeden oluşan hijyen setlerini ulaştırdı.

Büyükşehir’den 1. 154 Muhtara Hijyen Seti
PAYLAŞ
A
Haberi Oku

Konya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında 31 ilçede bulunan 1. 154 mahalle muhtarlarına dezenfektan ve maske desteğini sürdürüyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, koronavirüs sürecinde Konya genelindeki tüm muhtarlarla koordineli şekilde çalışmaya devam ettiklerini belirterek, gösterdikleri özveriden dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Belediye olarak koronavirüsle mücadeleye etkin şekilde devam ettiklerinin altını çizen Başkan Altay, “Bu kapsamda Konya'daki tüm muhtarlarımıza dezenfektan ve maske desteğimizi sürdürüyoruz. Kurallara sıkı şekilde uyarak inşallah koronavirüsün hep birlikte üstesinde geleceğiz inşallah.” diye konuştu.

MUHTARLARDAN BAŞKAN ALTAY’A TEŞEKKÜR

31 ilçede bulunan aktif 16 muhtar derneğinin başkanları ve muhtarlar, kendilerine her zaman destek olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

Yorumlar (0)

Gazete Manşetleri

google reklam

Hack Haber Crack Forum