GÜNCEL Haberleri
BAŞKAN PEKYATIRMACI TAŞRA MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Pekyatırmacı, ilçeye bağlı 6 taşra mahallede ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlarla hasbihal etti.

BAŞKAN PEKYATIRMACI TAŞRA MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
PAYLAŞ
A
Haberi Oku

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, taşra mahallelerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Her hafta belirlenen mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Pekyatırmacı, Kayacık, Tömek, Aşağı Pınarbaşı, Yukarı Pınarbaşı, Sarıcalar ve Karaömerler mahallelerini ziyaret etti. Sosyal mesafe ve maske kurallarına hassasiyet göstererek vatandaşlarla bir araya gelen, Başkan Pekyatırmacı ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Ziyaretlerinde Başkan Ahmet Pekyatırmacı’ya, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve teşkilat yöneticilerinin yanı sıra Selçuklu Belediye başkan yardımcıları eşlik etti. Başkan Pekyatırmacı ziyaretler kapsamında mahallelere kazandırılacak eğitim, kültür ve sosyal tesis alanlarındaki yatırımların yanı sıra altyapı yatırımlarını da yerinde inceledi.

Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Ahmet Pekyatırmacı, “Bir süredir taşra mahallelerimizde hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Onlar şehir merkezinden uzak diye onları unutmuş değiliz. Onların derdi bizim derdimiz, mutlulukları bizim mutluluğumuz. Pandemi süreci nedeniyle gecikmiş ziyaretlerimizi yaparak onlarla hasbihal ettik. Hemşehrilerimizi dinledik onların sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız. Bizi misafir eden hemşehrilerimize hem misafirperverliklerinden dolayı hem de sosyal mesafe kurallarına uydukları için teşekkür ediyorum. İnşallah bu ziyaretlerimiz devam edecek ve yakın zamanda merkez mahallelerimizdeki hemşehrilerimizle de bir araya geleceğiz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)

Gazete Manşetleri

google reklam

Hack Haber Crack Forum