GÜNCEL Haberleri
Başkan Altay, Özel Öğrencilerle Fide Dikti

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen “Tarıma Engel Yok Projesi” kapsamında Selçuklu, Karatay, Meram ve Ereğli’den gelen özel eğitimli öğrenciler fide dikti. Etkinlikte öğrencilerle buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, özel eğitimli çocukların her türlü faaliyetine destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Altay, Özel Öğrencilerle Fide Dikti
PAYLAŞ
A
Haberi Oku

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen “Tarıma Engel Yok Projesi” kapsamında özel eğitimli öğrenciler fide dikimi gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Yaylapınar Fidanlığı’ndaki fide dikimi etkinliğinde öğrencilerle buluşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çok güzel bir sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirildiğini söyledi. Başkan Altay, “Çocuklarımız için bir farkındalık ve farklı bir etkinlik oluyor. Okullarımızın da bahçeleri için bu tür talepleri var. Onu da değerlendireceğiz. İnşallah daha güzel imkanları özel eğitimdeki çocuklarımıza sunarız. Büyükşehir Belediyesi olarak her daim yanınızdayız. Her türlü faaliyetinize destek olmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Selçuklu, Karatay, Meram ve Ereğli’deki 11 özel eğitim kurumundan gelen çok sayıda öğrenci, domates, biber ve salatalık fidesi dikti. Başkan Altay da öğrencilere eşlik ederek onlarla birlikte fide dikti.

Öğrenciler, dikimini yaptıkları fidelerin hasat dönemine kadar düzenli olarak bakımını gerçekleştirecek.

Yorumlar (0)

Gazete Manşetleri

google reklam

Hack Haber Crack Forum